«
»

Slow Food

Earth Market

08.03.10 | 1 comentariu

La un moment dat alergatul cu taraba prin oras devenise sport urban. Dar nu asta era cel mai rău, ci faptul că nu mai știai la care tarabă e un producator pe bune si la care doar se vinde branză in regim de consignatie. Iată că acum Targul Taranului a revenit la ce-și propusese de la inceput: un formator și un promotor de cultura gastronomica. A venit momentul ca Târgul Țăranului să iasa in competiția globala, pe o piata in continua crestere, sustinuta de peste 20 de ani de miscarea Slow Food.  Dupa cum bănuiți, Slow food e imaginea inversată a Fast food. Acreditarea internațională în rețeaua Earth Market a pietei de la ARK- Bursa Mărfurilor ascute “lupta de clasa”; vis a vis de Piata de Flori Cosbuc, Slow food și Fast food stau față în față. Aveti astfel posibilitatea de a incerca direct, pe viu, sa faceti parte dintr-un experiment urban in care veti avea de ales intre cele doua curente. Competitia reala este principalul instrument de dezvoltare, iar Rahova este un loc predestinat  reinventarii economiei Bucurestiului, încă de acum 120 de ani, de la aparitia fabricii Bragadiru si a Bursei Marfurilor. Intrarea acestei piețe de producători adevărați in circuitul international odata cu acreditarea Earth Market este un moment de cotitură pentru clienții produselor autentice. Earth Market – Târgul Țăranului nu este doar o piață, ci un hotspot, un urban fusion de produs traditional cu fresh design si arta contemporana. Este o poartă dinspre si catre Europa, deschisă de un grup de oameni care au curajul să iasă “pe piață” cu potentialul creativ al Romaniei. Producatorii de aici sunt branduri globale in devenire. Unii sunt deja campioni care si-au luat zborul și acum își poartă cu mândrie brandul propriu lângă cel al Romaniei, pe care-l promovează fără să-l fluture cu emfaza nationalistă, și, deci, cu atât mai eficient!


Tags: , ,

1 comentariu

Dati cu parerea

:

:


«
»